Annet

Hallo, ik ben Annet, geboren in 1975, getrouwd en moeder van 2 lieve dochters. Mijn praktijk is aan huis en is opgericht in 2013. Ik ben aangesloten bij Adiona (beroepsorganisatie voor kindercoaches)en bij het Kindercoachgilde (kwaliteitsregister voor kindercoaches).

Ik weet dat bouwen aan zelfvertrouwen aan de basis ligt van elke coachtraject. Als je op jezelf durft te vertrouwden (ik-kracht) dan ontstaat er een stevigere basis om te groeien. Groeien in zelfvertrouwen.

Als je met je hart naar jezelf kijkt, zie je wie je werkelijk bent. Op die manier blijf je trouw aan jezelf en laat je de kinderen ervaren dat ze meer zijn dan wat ze nu zien.

“Door in hun eigen spiegel te kijken ontdekken kinderen wie ze zijn, wie ze willen zijn en wat ze nodig hebben om dat te bereiken”

Het is belangrijk dat ouders meebewegen in het coachingstraject van hun kind. Want ouders die met een open blik naar zichzelf durven kijken, kunnen hun kind het beste steunen in hun groei naar zelfvertrouwen.

“Sometimes you need to look at life from a different perspective”

En dat is nu precies wat ik als kindercoach doe……er op een andere manier naar kijken. Met een heldere blik. Of eigenlijk hetzelfde zien maar het zo zien, zoals nog niemand het zag.

 

Opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd:

  • Kindercoach opleiding (basis, vervolg en masteropleiding) bij de Magie van Kindercoaching.

  • Licentie voor het COACHEE spel

  • Sterrenreis-opleiding

  • Studiedag “Kind van negen”

  • Spiegelen van Gedrag

  • Training ouders coachen

    Tevens ben ik vanaf september 2019 werkzaam bij de Magie van Kindercoaching als docent. Met veel enthousiasme begeleid, coach en geef ik les aan startende kindercoaches.

    Naast mijn werk als kindercoach is mensen opleiden en begeleiden bij het verwezenlijken van hun dromen het mooiste wat er is! Ik vind het fijn dat ik iets kan betekenen voor volwassen, gezinnen en kinderen. Daar wordt ik oprecht heel erg blij van