Licentieworkshop Coachee!

Binnenkort plan ik weer een Licentieworkshops COACHEE! in Steenwijk. Een dag waarin je kennismaakt in theorie en praktijk met alle facetten van dit mooie coachspel. Tijdens deze workshop krijg je informatie over het spel en doe je ervaring op in de rol van cliënt en van coach. Na het volgen van de workshop krijg je een bewijs van deelname en een licentie om het spel te mogen toepassen en gebruiken. Na deze workshop kun je het spel aanschaffen.

Het is een inspirerende tool voor iedereen die op een coachende wijze met kinderen werkt. Het geeft op een veilige en rustgevende manier veel informatie over de coachee, de situatie waarin de coachee zich bevindt en de hulpvraag of levensles die bij de coachee speelt. Een praktische en veelzijdige kindercoach-tool met een veelheid aan diverse werkvormen om in te zetten.

Het spel bevat vragen en opdrachten rond de thema’s: gezin en familie, kwaliteiten en talenten, emotionele ontwikkeling, de hulpvraag, school en het oplossend vermogen.

WANNEER EN WAAR?
…….data volgt binnenkort. Start om 10.00 tot ongeveer 16.00 in mijn praktijk De Spiegel Kindercoaching in Tuk (Overijssel).

KOSTEN
De workshop kost € 150,00 exclusief 21% BTW, inclusief koffie/ thee en een lekkere lunch.
Het spel is bij deze workshop niet inbegrepen.
De prijs voor het Coachee-spel is € 85 exclusief 21% btw.
Het spel is bij aanmelding mee te bestellen. Ik zorg dan dat het bij de workshop voor je klaar ligt.

AANMELDEN
Mocht je interesse hebben in deze workshop dan kun je je al aanmelden via annet@despiegel-kindercoaching.nl